Beogradska trojka koju čine Sharks, Snakes & Planes, Consecration i Remedy odlučila je da protrese epicentar Beograda, jer dugo nisu nastupali u svom gradu u subotu, 30. oktobra na, Dorćol Platz- u od 18h je ULAZ a od 19h: KONCERT. Kako bi svi koji to žele i bili u prilici da prisustvuju nastupima ova tri benda, događaj počinje malo ranije od prvenstveno planiranog. Tako posetiocima neće biti potrebne kovid propusnice, već samo ulaznice za Rockam Dorćol. Ulaznice su u prodaji u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara. Cena na veče koncerta, na ulazu u Dorćol Platz, biće 1.200 dinara.

Sharks, Snakes & Planes su bend koji ne odustaje od ispitivanja okvira grandž zvuka i svakim novim singlom i nastupom dokazuju da granice u ovom žanru zapravo ne postoje. ,,Crni gnoj", ,,Rđavi obarač", "Sound of Sirens" samo su neki od hit singlova nastalih u poslednjih 10 godina, koje će publika biti u prilici da čuje na ROCKAM DORĆOL koncertu poslednje subote u oktobru.

Sharks Snakes and Planes su domaćini ROCKAM DORĆOL serijala koji započinju u Dorćol Platzu, a kao i uvek do sada sa sobom vode ekipu, i to uvek onu koja alternativnu muzičku scenu čini posebnom. U Dorćol Platz stižu sa Consecration i Remedy.

Za Remedy, all star bend koji predvodi Nemanja Kojić - Kojot, ovaj nastup će ujedno biti i prva koncertna promocija albuma "Ethiopian Mountains" objavljenog neposredno pred početak pandemije. Kritika kaže da je ,,Remedy" albumom "Ethiopian Mountains" uspostavio nove aranžersko-izvođačke standarde. Predugo se čekalo da publika to čuje i uživo i doživi i energiju i snažne poruke koje ovaj Kojotov projekat nosi.

Consecration je u Beogradu ovog leta održao tek jedan kratki nastup, pa je njihov performans na Rockam Dorćol koncertu jedan vid ekskluzive, uzev u obzir sve okolnosti u kojima u poslednje vreme i muzičari i ljubitelji live nastupa i stvaraju i žive. A kako je jednom prilikom rečeno, koncert benda Consecration je ,,bliski susret sa kosmosom" (Milan Mazinjanin, ,,Pris" portal).

A kosmos kaže: Dorćol Platz, 30. oktobar, Rockam Dorćol!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..