Osamnaesti Summer3p festival održaće se u ranije najavljenom terminu od 24. do 26. jula u online formatu zbog teške epidemiološke situacije u kojoj se naša zemlja nalazi. Susret sa publikom na atraktivnoj lokaciji Muškog štranda kraj Palićkog jezera odlaže se za 2021. godinu. Vernu publiku Summer3p festivala ipak očekuju razni atraktivni sadržaji: biće strimovan kompletan video materijal napravljen u proteklih 10 godina na festivalu, a nakon toga slede DJ setovi poznatih izvođača iz zemlje i inostranstva. Ukoliko epidemiološka situacija dozvoli, do kraja godine, održaće se live nastupi pojedinih izvođača.

Nastupi su predviđeni na adekvatnoj lokaciji na Paliću u sklopu Summer3p postfestum projekta.

Takođe, Summer3p priprema 4 online DJ nastupa sa različitih atraktivnih lokacija na Paliću, tokom meseca avgusta, “kako bi se održao duh kvalitetne muzike a ujedno i promovisala turistička destinacija Palić, jer su lokacije pažljivo izabrane kako bi prikazale šta to Palić ima da ponudi”, navode organizatori Summer3p festivala.

U skladu sa novonastalim okolnostima na globalnom nivou Summer3p će, kao i ostali svetski festivali, nastaviti druženje sa svojom publikom na različitim online platformama.

Budite odgovorni i čuvajte se!

Detaljne informacije o gore navedenim programima publika će moći u narednom periodu da pronađe na online punktovima Summer3p festivala: www.summer3p.org
& www.facebook.com/summer3p

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..