Autor planetarnih hitova i zvezda kojoj će pripasti čast da otvori proslavu 20. rođendana EXIT festivala DJ Snake, prošlog vikenda ušao je u istoriju, zahvaljujući svom nastupu na najvećem jednodnevnom EDM muzičkom događaju u Evropi! Popularni Parižanin održao je nastup pred 40.000 ljudi u Paris La Défense areni u Francuskoj, kada je napravio najveću šutku koja je ikada zabeležena u elektronskoj muzici! Iako u ovom muzičkom poduhvatu pod imenom „Wall of death“ nije učestvovalo svih 40.000 posetilaca, atmosfera koja je napravljena i snimak koji je zabeležen, gotovo su nerealni. I sam DJ Snake podelio je ovaj snimak na svom instagram profilu, uz opis da je u pitanju bilo legendarno veče.

DJ Snake - Wall of Death: ovde

Portal YourEDM piše da je gotovo sigurno da će izaći i zvanični video ove šutke, te da pesma tokom koje je ova šutka nastala još uvek nije zvanično objavljena, ali da će se sudeći po tvitovima ovog francuskog hitmejkera, zvati „I Can’t Trust Nobody.“

DJ Snake - Trust Nobody [Wall of Death]: ovde

Jednog od najaktuelnijih muzičkih velikana današnjice i vlasnika singlova sa dijamanstkim tiražima, publika će imati priliku da čuje i 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, na jubilarnoj, rođendanskoj proslavi EXIT festivala, kada će sa sobom doneti hitove idealne za letnju žurku, kao što su Taki Taki, Loco Contigo, Lean On i brojne druge!

EXIT ulaznice donose uštedu od čak 55%!

Trenutno je u prodaji ograničeni kontigent kompleta EXIT karata po ceni od 6.490 dinara, što predstavlja visokih 55% uštede u odnosu na finalnu cenu! Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice ovde i putem prodajne mreže Gigs Tix, a u prodaji su i turistički paketi koji pored ulaznice obuhvataju i smeštaj i prevoz, dostupni putem zvanične turističke agencije festivala, EXIT Trip.


<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..