Na trećem „Arhangel Festu“ nastupiće Riblja čorba, Mortal kombat, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Jorgovani, Sevi, Rainmaker, Loud, Disaster, Northern Revival, HCZ i Loup Garou. Festival će biti održan na Dunavskom Keju u Grockoj ovog vikenda, 26. i 27.jula. Poslednje pripreme za treći Arhangel fest uveliko su u toku! Nakon dva izuzetno uspešna festivala pod pokroviteljstvom opštine Grocka, najstariji moto klub u Srbiji  organizuje još jedno veliko druženje na Dunavskom keju. Ovog vikenda će se u Grockoj okupiti hiljade bajkera, hiljade ljubitelja rokenrola i dobrog druženja! Muzički program festivala i u petak i u subotu počinje u 18h a završava se nakon ponoći. 

SATNICA:

PETAK, 26.jul

18h – DISASTER
19h – HCZ
20h – NORTHERN REVIVAL  
21h – JORGOVANI      
22.30h – MORTAL KOMBAT    
00.00h - SEVI (Bg)     

SUBOTA, 27.jul

18h – LOUP-GAROU
19h – LOUD
20h – BLAŽA I KLJUNOVI     
21.30h – RIBLJA ČORBA     
23h -  RAINMAKER

Kao i ranijih godina, i ove godine je pored muzičkog, obezbeđen i celodnevni program koji će animirati ne samo bajkere koji se tih dana na svojim dvotočkašima upute ka Grockoj, već i za sve one koji vode dobro druženje i zabavu. “I ove godine tu je prostor za kamp, parking i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja“ kažu iz MK Arhangel i dodaju da i ovog puta očekuju druženje u prijatnoj atmosferi: „Razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, to je ono što uvek propagiramo i na čemu insistiramo u organizaciji svakog našeg okupljanja. Arhangel fest nije samo moto-skup, to je festival za sve ljude koji vole dobro druženje i provod, za celu porodicu!“  

11 odličnih bendova, mnogo sati dobrog zvuka i hiljade dobro raspoloženih ljudi – to je ono što nam se sprema za ovaj vikend! Budite i vi deo ARHANGEL FESTA i dođite 26. i 27.jula na Dunavski kej u Grockoj!  I ovog puta, ulaz na festival je BESPLATAN!

<<  Jul 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..