Najatraktivnijim muzičkim programom do sada, organizatori manifestacije ,,Bečej noću" veruju da će ove godine prevazići posetu sada već tradicionalne manifestacije, koja već treću godinu zaredom okuplja ne samo Bečejce, već i sve goste najšarmantnijeg grada Bačke. Program je i ovoga puta osmišljen sa idejom da na Trgu oslobođenja okupi celu porodicu. U subotu, 15. juna sa početkom u 18 časova najmlađi će uživati u sladoledima i programu koji je za njih pripremio hor ,,Čarolija" predvođen Tijanom Dapčevič. U 19.20 sve prisutne razigraće Dejan Cukić i Spori ritam, a premijerno će uživo biti izvedena i himna manifestacije, pesma ,,Bečej noću" Eve Braun, koju je Dejan Cukić posebno za ovu priliku snimio sa glumicom Jelenom Gavrilović. 

U 20.15 veseli gosti iz Mađarske, ska atrakcija LB 27, izvešće svoje najveće hitove, a u 21.45, posle dugo čekanja, Parni valjak će konačno izaći pred bečejsku publiku.

Veče će zaokružiti nastup grupe S.A.R.S, trenutno anajktivnijeg benda u regionu.

Glavni program odigraće se u subotu, 15. juna, a u festivalsku atmosferu Bečejce će uvesti Deca loših muzičara koncertom koji će prirediti na platou ispred ETŠ-a (14. jun, 22h)

PODSEĆAMO DA JE ULAZ NA SVE PROGRAME MANIFESTACIJE ,,BEČEJ NOĆU" BESPLATAN.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..