Jedan od 10 najboljih techno festivala na svetu, koji će se održati od 21. - 25.avgusta na plaži Zrće, započeo je prodaju ulaznica po povlaštenoj cijeni za posjetitelje iz naše, EX YU regije. Cena festivalske ulaznice za 5 dana i 5 noći festivala iznosi 59 eura i u prodaji su od danas putem online trgovine croatia-tickets.com Po povlaštenoj ceni, u nastupu više od 60 međunarodnih izvođača, moći će uživati posjetitelji iz Hrvatske,Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova.  


Ulaznice je također moguće kupiti na 2 rate te oni najbrži mogu ostvariti popust od čak 15% na smeštaj na ostrvu Pagu za vreme trajanja festivala. Za više informacija o ovim pogodnostima,ali i informacijama o programu posetite sonus-festival.eu


Festival omiljen među ljubiteljima elektronske muzike, održaće se i ove godine u klubovimaPapaya, Aquarius i Kalypso na ostrvu Pagu gde se očekuje dolazak više desetaka hiljada gostiju iz celog sveta.


U 5 dana i 5 noći festivala očekuje se nastup svetski poznatih DJeva među kojima su zasada najavljeni: Dixon, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Joseph Capriati, Seth Troxler, Marco Carola, tINI, Jamie Jones, Sam Paganini, Pan-Pot, Tale of Us i još mnogi drugi svetski poznati izvođači, te kao i prethodnih godina, i regionalni DJevi .

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..