Iza nas je drugi dan Fresh Island Festivala na kojem su nastupili hip hop gurman "Action Bronson", producent Jay-z-ija "Just Blaze", BBC i Capital Xtra dj voditelj "Tim Westwood",popularni hip hop trio Migos i mnogi drugi. Odlična atmesfora se osjeti na svakom koraku, a dokaz tome je ostanak svih glavnih izvođača na otoku Pagu i to po nekoliko dana.


Action Bronson uživao je u paškim delicijama na kojim su mu se pridružili svi glavni izvođači Festivala te je u dobroj atmosferi i snimljeni video spot za hit singl "Beautifull Life" koju izvode Joey Bada$$, Action Bronson i Statik Selektah. Svoje druženje navečer su pretočili u zajednički nastup na pozornici što je izazvalo salve oduševljena te su time dali poseban doživljaj festivalu.


Tim Westwood je napravio odlično zagrijavanje za vatreni nastup grupe Migos, a dupkom ispunjena Papaya je pjevala, plesala, twerkala okupana odličnom atmosferom.


Migosi ne žele dolje sa pozornice te ostaju tijekom čitave večeri davati podršku na mikrofonu svojim brazilskim kolegama Tropkillazu te Just Blaze, glazbenom producentu velikih zvijezda kao što su Jay-z i Kanye West.


Sve je bilo spremno za nastup najveće zvijezde drugog dana festivala, koji se u 03h u jutarnjim satima popeo na pozornicu Aquariusa i doslovno je okrenuo naopačke.


Više od pola koncerta proveo je u publici izvodeći svoje najveće klasike, a kao šlag na torti mu se u jednom trenutku na pjesmi Beautifull Life na pozornici pridružuju svi glavni artisti te kreću spontano repati.


Skok u more Jay-zijeveg producenta "Just Blaze" za vrijeme snimanja video spota postao je internetski viralni hit: ovde

Završetak Festivalske priče drugog dana Fresh Island Festivala bio je u ranim jutarnjim satima u klubu Kalypso gdje su se na pozornici izmjenjivali svi dj-evi festivala nenajavljeno.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..