Otok Pag, njegove ljepote, skrivene plaže, vožnje gliserom, party u luksuznoj vili te koncerti Fresh Island Festivala biti će tema svjetskog ljetnog hita "Beautiful LIfe" koji će se snimati za vrijeme trajanja Fresh Island Festivala između 15. i 17. jula. Procjenjuje se da će video spot pogledati preko 20 miliona ljudi.


NAJVEĆE ZVIJEZDE FRESH ISLAND FESTIVALA POTVRDILI SNIMANJE VIDEO SPOTA ZA HIT SINGL “BEAUTIFUL LIFE”  NA OTOKU PAGU
ACTION BRONSON, JOEY BADA$$ I STATIK SELEKTAH SNIMIT ĆE VIDEO SPOT ZA HIT SINGL “BEAUTIFUL LIFE” NA OTOKU PAGU, A SVI GOSTI FESTIVALA BITI ĆE DIO VIDEO DEKORA.

 

Kao i svake godine priča oko Fresh Island Festivala redovito se zakuha pred sam početak Festivala. Njegove dvije najveće zvijezde, Action Bronson I Joey Bada$$ u suradnji sa trenutno najtraženijim Hip-Hop producentom i DJ-em Statikom Selektahom na svojim društvenim mrežama najavili su snimanje video spota na otoku Pagu. Svi posjetitelji Fresh Island Festivala sudjelovat će u snimanju video spota, a sam video bit će objavljen na najvećim TV kućama i glazbenim medijima, što je odlična promocija otoka Paga I Hrvatske.

 

Organizatori su otišli korak dalje, pa su u dogovoru sa glavnom zvijezdom festivala, Joeyem Bada$$om uspjeli dogovoriti neobičnu nagradnu igru za tri najsretnija posjetitelja Festivala u kojoj će natjecatelji moći osvojiti vožnju gliserom sa svojom zvijezdom. Jedinstveni festivalski doživljaj sa svojim idolom osvojit će najsretniji posjetitelji koji se fotografiraju sa svojom ulaznicom za Fresh Island Festival, a dobitnici će biti objavljeni na službenoj Facebook stranici festivala.

 

U privitku vam šaljemo najnoviju objavu za tisak festivala Fresh Island.
Cijenili bismo objavu u vašem mediju i putem vaših društvenih mreža.
Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..