Southern Soul festival Montenegro svoje treće izdanje započinje sutra u 14:00! Velika ulcinjska plaža, Copacabana i Dolcinium Kite Club, biće naredna četiri dana mesto na kome će aktuelna imena iz orbite soul, jazz, funk, hip hop, disco i house  muzike zabavljati sve posetioce Southern Soul festivala.

 

Southern Soul spada u takozvane boutique festivale koji se odlikuju intimnom atmosferom, pa će zahtevni putnici i ljubitelji muzike otkriti pravi letnji raj. Tri stejdža na prostoru Dolcinium Kite kluba na plaži Copacabana, sa odličnim programom, predstavljaju najpovoljniji i najudobniji festival ovog leta.

 

Fokus je svakako na četvorodnevnom programu, koji traje od podneva do zore, a gostima je na raposlaganju predivna plaža dugačka 13 km. Ovo je festival koji svojim posetiocima nudi sve na jednom mestu, bez stresa da će propustiti žurke na brodu ili neki obavezan after party. Southern Soul je zapravo ultimativni after party. Gost prošlogodišnjeg izdanja Southern Soul festivala najbolje je opisao festival: “Dva stejdža na plaži uz treći, u vidu plažnog bara, čini ovo iskustvo za nijansu posebnijim, a samo po neki oskudno odeveni ljudi i atletski građeni surferi mogu da vam na tren skrenu pažnju s muzike’’.


Vidimo se na plaži!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..