Najnovija imena koja će puniti najveću slavonsku pozornicu su Let3, Mašinko i Kurve koji će nastupiti na Piknik stageu, na D.J. (DobroJutro) stageu ranoranioce će uveseljavati Whateverest (Indy & Anto Anto) i High5, dok će na Izštekanom stageu u potpuno akustičnoj varijanti nastupiti mlada, perspektivna i posebna kantautorica Luce te NLV (Nikol, Luka i Vedran) iz Pule koji su svojim debitantski izdanjem ''..and who are you?'' osvojili srca ljubitelja melankolične indie glazbe.

 

Osim festivalskih ulaznica (95 kn) s kojima se može ući na sve stageve (Piknik, D.J., House of Pablo i Izštekani stage), u prodaju su puštene i ulaznice za posjetitelje koji isključivo zanima D.J. (DobroJutro) stage (30 kn) i House of Pablo stage(40 kn). Na ulazu cijene će biti 40,00/50,00 kn, a ulaznice je moguće kupiti preko sustava Entrio.hr.
 
Trenutni line up po stagevima izgleda ovako:

 

Piknik stage: Psihomodo Pop, Prti Bee Gee, Damir Avdić, repetitor, Gatuzo, Krankšvester, Pasi, KinoKlub, Pičke Vrište, Mark Mrakovčić, LET3, Mašinko, Kurve...

 

House of Pablo stage: She Loves Pablo, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Killed a Fox, Malady Lane, Straight Outta Fridge, Jonathan...

 

D.J. (DobroJutro) stage: High5, KUKU$ Klan, dj Venom, dj Oliver, Whateverest...

 

Izštekani stage: Irena Zilic, Sara Renar, Queen of Sabe, Chris Ian & H.Baudoin, Luce, NLV...

 

Ovogodišnju Ferragosto himnu ponovno je snimio našički Portman! Službena festivalska himna ovog puta nosi ime ''Vanilia'', a s obzirom da je njihova ''Kukavica'' iz 2012. kao službena himna Ferragosta 5 oduševila sve posjetitelje, ne sumnjamo da će i ova pjesma koja priziva ljetna druženja s prijateljima biti pravi pogodak za festival na kojim vlada posve prijateljska atmosfera!

 

Himnu možete poslušati ovde
 
Nakon Zagreba i Orahovice FJ warmupi, a sada se sele i u druge gradove! Ne propustite najavne tulume u Đakovu 9.5., ponovno u Klubu u Zagrebu 15.5. te u Osijeku 30.5.!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..