Nakon Vjekoslava Azenića, Maje Matas (mint) i Marka Prokića (f.ckinfine) logo za Ferragosto JAM 8 izradila je Ira Bulić (Nisam Tapir.) osadašnjem line up-u koji za sada ima preko 20 izvođača pridružuju se još: Prti Bee Gee, Jonathan i Mark Mrakovčić, pa line up po stagevima izgleda ovako:

 

Piknik stage:


Psihomodo Pop, Prti Bee Gee, Damir Avdić, repetitor, Gatuzo, Krankšvester, Pasi, KinoKlub, Pičke Vrište, Mark Mrakovčić...


House of Pablo stage:


She Loves Pablo, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Killed a Fox, Malady Lane, Reflex Kid, Straight Outta Fridge, Jonathan...


D.J. (DobroJutro) stage:


KUKU$ Klan, dj Venom, dj Oliver...


Izštekani stage:


Irena Zilic, Sara Renar, Queen of Sabe, Chris Ian & H.Baudoin...

 

Ferragosto se održava od 5. do 9. kolovoza 2015. u Orahovici na Orahovačkom jezeru, a cijena festivalske ulaznice je 95kn i može se kupiti preko Entrio sustava i na Entrio prodajnim mjestima.


U Zagrebu će se održati i prvi ovogodišnji FJ warmupi, pa tako u suradnji sa Backyard Art Festivalom iz Donjeg Miholjca, 17.4. u Klubu. održati će se zajednički najavni tulum, 29.4. u Vintage Industrial Baru u sklopu programa Good Vibrations svojim nastupom Ferragosto će najaviti Kandžija i Gole Žene, te 15.5. ponovo u Klubu. Ferragosto udružuje snage sa festivalom Graffiti na Gradele.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..