Rudimental, Martin Garrix i Wilkinson, jedni od najočekivanijih izvođača Exit Avanture, objavili su nove spotove za ovogodišnji, novi koncept YouTube nagrada. U novom formatu, YouTube je prema automatskim parametrima rasta broja fanova i pregleda na zvaničnim kanalima, izabrao 50 nagrađenih izvođača za 2015. godinu, od kojih je njih 12 objavilo i nove spotove za ovu priliku!

 

Martin Garrix objavio je nedavno singl „Don’t Look Down“ za koji je snimio dve verzije spota, jednu koja prati glavni muški i drugu koja prati glavni ženski lik! Od YouTube nagrade u ponedeljak, ovi spotovi beleže prva dva milliona YouTube pregleda, a mladoj zvezdi Dance Arene, posle uspeha singla „Animals“ čiji je spot premašio pola milijarde pregleda, u novoj pesmi gostuje američki pevač  Usher.


Martin Garrix ft. Usher

 

Još jednu supertešku saradnju upisao je i popularni britanski sastav Rudimental, uz novi spot za pesmu „Bloodstream“, koju su nedavno snimili sa mladom pevačkom zvezdom Edom Sheeranom. Londonski kolektiv već je poznat po odličnom izbora vokala za svoje pesme, kao što su John Newman i Emeli Sandé.


Rudimental ft. Ed Sheeran – Bloodstream

 

DJ i producent Mark Wilkinson, jedan od vodećih izvođača ovogodišnjeg Sea Dance festivala, objavio je novi spot za numeru „Hopelessly Coping“, u kojoj gostuje pevač Thabo iz benda The Real Deal. Posle megahita „Afterglow“, novi singl okarakterisan je kao „late-night drum&bass“, koji fanovima Exit Avanture garantuje duže i toplije noći na čuvenoj budvanskoj plaži Jaz.


Wilkinson ft. Thabo

 

OTPočni Exit Avanturu, uz OTPlatu karte na rate!


Svi ljubitelji Exit festivala i ove godine imaju mogućnost da u bilo kojoj filijali OTP banke, do 16. maja, besplatno otvore namenski račun za kupovinu ulaznica po ceni od 5.990 dinara za Exit i po 6.990 dinara za Exit Avanturu (Exit + Sea Dance). Nakon otvaranja računa, neophodno je uplatiti minimalno 1.300 dinara za rezervaciju ulaznice, posle čega kupci OTPlaćuju rate, sve do 30. juna! Rate od 500 ili više dinara, bez kamate, OTPlaćuju se u ritmu koji fanovima Exita najviše odgovara, kada i koliko požele! Call centar OTP banke je 0700 480 400 ili 021/4800 400, a više detalja može se pronaći na www.otpbanka.rs i www.exitfest.org. Paketi koji sadrže Exit ulaznicu i smeštaj u Novom Sadu, mogu se nabaviti na sajtu www.exittrip.org već od 7990 dinara, a cene festivalskog letovanja od 7. do 20. jula u okviru Exit Avanture, počinju već od 99 evra! Vlasnici ulaznica za Exit festival, kupljenih pre 15. januara, koji su na poklon dobili i ulaznicu za Sea Dance, potrebno je da izvrše aktivaciju  na exitavantura.gigstix.com, do 31. marta, kako bi im ulaznice za festival na Jazu postale važeće.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..