U toku su završne pripreme trećeg festivala Dani Barokne Muzike u Novom Sadu. Vojvođansko udruženje za ranu muziku (VEMA) je organizator Festivala koje će trajati od 8 do 15 novembra 2014. godine. “Dani Barokne  Muzike u Novom Sadu” će i ove godine novosadskoj publici predstaviti autentičan program barokne muzike na istorijskim instrumentima i principe interpretacije rane muzike.


U okviru Festivala organizovaće se koncerti i predavanje koje će zaiteresovanoj javnosti predstaviti kompozitore i tehnike muzičkog izvođenja u 16. 17. i 18. veku.

Otvaranje festivala i prvi koncert će se održati 08.11.2014. godine s početkom u 20.00 časova u Svečanoj sali Gradske kuće u Novom Sadu, Trg slobode br. 1.

Za vise informacija posetite www.danibaroknemuzike.com

Obaveštavamo Vas da su u toku završne pripreme trećeg festivala Dani Barokne Muzike u Novom Sadu. Vojvođansko udruženje za ranu muziku (VEMA) je organizator Festivala koje će trajati od 8 do 15 novembra 2014. godine.  

 

“Dani Barokne  Muzike u Novom Sadu” će i ove godine novosadskoj publici predstaviti autentičan program barokne muzike na istorijskim instrumentima i principe interpretacije rane muzike.

 

U okviru Festivala organizovaće se koncerti i predavanje koje će zaiteresovanoj javnosti predstaviti kompozitore i tehnike muzičkog izvođenja u 16., 17. i 18. veku.

 

Otvaranje festivala i prvi koncert će se održati 08.11.2014. godine s početkom u 20.00 časova u Svečanoj sali Gradske kuće u Novom Sadu, Trg slobode br. 1.

 

Za vise informacija pogledajte prilog ili se  se nalazi program festivala ili posetite www.danibaroknemuzike.com

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..