Lovefest, najveći muzički festival u centralnoj Srbiji, održan je ovog leta uz podršku Heinekena u najlepšem delu Vrnjačke Banje, okupivši mnogobrojne ljubitelje vrhunske elektronske i žive muzike. Tokom tri večeri festivala nastupili su velikani elektronske muzike, Jeff Mills, Kenny Larkin, James Zabiela, Marko Nastić, kao i mnoge druge.

 

Fanovi domaćih i regionalih bendova imali su priliku da čuju Partibrejkerse, Ramba Amadeusa, Let 3, Ritam Nereda, kao i hiphop sastave Bad Copy, Prti Bee Gee i Who See.

Heineken je uz poruku o odgovornom konzumiranju “Dance More, Drink Slow” ponudio originalni koncept najboljeg provoda, pa su tako na ovogodišnjem Lovefestu ljubitelji nekonvencionalnijeg načina slušanja muzike imali priliku da iskuse jedinstven doživljaj na Silent Disco Stage-u. Zajedno sa podijumom, bina na kojoj su nastupali domaći mladi di-džejevi, bila je izdignuta 20 metara iznad zemlje i tako pružala posetiocima jedinstven pogled na celu festivalsku lokaciju. Ovogodišnji festival ljubavi posetilo je 62. 000 ljudi iz 15 evropskih zemalja, uživajući u raznovrsnom programu na četiri velike i tri manje bine. Veliki broj posetilaca opuštao se i na Heineken plaži pored jezera, uživajući u pravom malom raju za hedoniste i vrhunskom ukusu svetskog premium brenda.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..