Hedlajner trećeg dana Musicology festivala biće harizmatični pevač, gitarista i kantautor, Keziah Jones. Ovaj muzički revolucionar, poreklom iz Nigerije, je svojom neobičnom tehnikom sviranja i mešanjem sirovog bluza i oštrog fanka, stvorio žanr koji sam naziva "blufunk". “ Gitaru sviram kao udaraljke. To je bluz. To je fank. Ritmično. Afro. “ kaže Kezaja.

 

Keziah Jones će drugu godinu za redom nastpiti u Beogradu, nakon što je prošle godine rasprodao koncert za nekoliko dana i oduševio publiku u klubu Summer Stage BitefArtCafe. Kako mnogo Kezajinih fanova nije uspelo da prošle godine dođe do svoje karte, ovog leta Musicology festival pruža šansu da čujete Kezajine stare hitove, ali i pesme sa novog albuma “Captain Rugged”.

 

Ukoliko još uvek niste isplanirali odmor, dobro je, sad saznate kada morate biti u Beogradu. Ako jeste, pomerite ga, jer je ovo svirka koja se ne propušta.

 

Prodaja karata za #MusicologyFestival u Bitefartcafe summer stage od 10-21h radnim danima i nedeljom i petkom i subotom od 10-02h posle ponoći.

 

Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 1200 dinara i 1700 za VIP za prvi kontigent karata i za komplet karata za četiri daba, cena je 3999 dinara i 5699 za VIP .

 

PROGRAM:

 

CETVRTAK 24.7.

 

21h Maraqya

22h Nicola Conte Live

24h Zeljko Kerleta- afterpary

 

PETAK 25.7.

 

21h (MR)RELIC

22h Mario Biondi

24h Nicola Conte Dj set - afterparty


SUBOTA 26.7.

 

21h ManGroove

22h Keziah Jones

24h El jazzyra- afterparty


NEDELJA 27.7.

 

21h Vasil Hadzimanov bend 22h

22h Dirty Loops

24h Dj Pookie- afterparty

 

www.musicology.rs

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..