Southern Soul Festival na prekrasnoj lokaciji Dolcinuim Kite kluba je otvorio vrata svim ljubiteljima soula, jazza, house i ostalih srodnih žanrova. Domaći gosti  i mnogobrojni stranci tokom dana uživali su na plaži ispred Sea stagea gde su imali priliku da čuju MiMa iz Prištine, Stefana Popovića i ekipu Beat At Joes dok su u hladovini u isto vreme na Bar stageu sjajnu atmosferu napravili Maraku, Goju, Harv i Scrimshire.

 

Stari prijatelj festivala Dom Servini nastavio je sjajnu priču svojom selekcijom latino, brazil i soul zvukova, neprestano dižući atsmoferu kroz interakciju s publikom.

 

Sjajne tehničke veštine i selekcija koje su publici predstavili Kutmah i Lefto , potvrdili su eklektičnost festivalskog line up-a.

 

Back to back set koji su priredili sjajni Patrick Forge, Shuya Okino, polovina japanskog legendarnog dvojca Kyoto Jazz Massive i Rustam Ospanoff iz Kazahstana rasplesali su i one malobrojne koji su do tada sramežljivo cupkali.

 

Prvi dan Southern Soul Festivala zatvorio je Phillie P koji je zajedno s publikom dočekao prve zrake sunca.

 

Velika Plaža i lokacija na kojoj je festival smešten, ponovo su se pokazali idealnim za uživanje u varijacijama plesne muzike.

 

Drugi dan Southern Soul Festivala doneo je pregršt novih muzičkih uzbuđenja.

 

Na tri bine kroz 16 sati programa nastupali su Ilya Raskazzov, Jogarde, Dima Studitsky, Ahu, Wah Wah 45s (Dom Servini&Scrimshire), Toshio Matsuura, Lexis, Alex Barck iz Jazzanove, Lefto i Simbad a live nastup imao je fenomenalni japanski projekt Hex i iz Velike Britanije Andrew Ashong.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..