Zbog poplava koje su ugrozile trećinu zemlje, veliki broj ljudi je ostao bez ičega! Posledice svega što se desilo biće vidljive još dugo i biće potrebno dosta vremena da se život vrati u normalne tokove. U skladu sa aktuelnom situacijom, Vračar Rocks festival i CZK ,,Božidarac" su prošlog petka započeli serijal humanitarnih koncerata na kojima se prikupljaju sredstva za pomoć porodicama ugroženim poplavama.

 

Humanitarna akcija se nastavlja i ove nedelje duplim programom!


U okviru Vračar Rocks festivala u četvrtak, 29. maja, sa početkom u 20h u Božidarcu će se odigrati Humanitarni kraljevski djans - Zvezde Grajma All Stars! Nastupiće Gazda Paja, Zvezde Grajma, Djans, Marko Mandić, KBC, Kurtoazija & Psihoaktiv Trip! Svi koji su posetili njihove nastupe znaju da mogu da očekuju neočekivano, a ako ima onih koji ih do sada nisu gledali uživo, u četvrtak će za to imati jedinstvenu priliku! Ulaznice po ceni od 300 dinara mogu da se nabave po ceniu od 300 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).


U petak, 30. maja, takođe sa početkom u 20h u Božidarcu će nastupiti Doghouse, Tea Break, Djurdjija, Technicolor Lies, Bromo i Blankfile! Nakon sjajnog povratničkog koncerta održanog prošlog decembra u Domu omladine Beograda, Doghouse će na zahtev brojne publike ponovo nastupiti u Beogradu! Ovoga puta su okupili sjajnu ekipu koja će zajedno sa posetiocima Vračar Rocks festivala pokazati humanost na delu! Cena ulaznice i za ovaj događaj je 300 dinara, a pretprodaja se vrši takođe u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat). Još jednom napominjemo da će sav prihod od karata i od prodaje pića biti doniran porodicama ugroženim poplavama.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..