Zbog vanredne situacije i zatvorenih puteva širom zemlje, članovi Bjesova nisu u mogućnosti da bezbedno stignu u Beograd, te se koncert koji je večeras trebalo da održe sa pančevačkim sastavom By-Pass u Centru za kulturu ,,Božidarac" odlaže za subotu, 24. maj u 20h. Kupljene ulaznice će važiti i 24. maja, a svi koji neće biti u mogućnosti da dođu na koncert Bjesova sledeće subote, moći će da dobiju povraćaj novca od ponedeljka, 19. maja, u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).

 

U petak, 24. maja, na Vračar Rocks festivalu prvi put će nastupiti Bjesovi, zajedno sa pančevačkim sastavom By Pass. Zoran Marinković - Marinko, frontmen Bjesova, svojevremeno je izjavio da ,,rokerima koji pišu tekstove na srpskom treba dati medalju”. Pripremajući album obrada pesama sa prostora bivše Jugoslavije, Bjesovi i ukazuju čast bendovima koji su obeležili regionalnu scenu prethodnih decenija.

 

Udahnuli su i novi život pesmi ,,Sjaj” pančevačkog sastava By-Pass,orginalno objavljenoj na albumu “Psychoactive” 2000. godine.

 

Bjesovi i By-Pass će, dakle, zajedno nastupiti u Centru  za kulturu Božidarac, u petak, 16. maja, sa početkom u 20h. Tom prilikom By-Pass će beogradskoj publici predstaviti novi, drugi album koji će objaviti u narednim mesecima, a Bjesovi će nas prošetati kroz dosadašnju karijeru, sa akcentom na obrade koje su snimili u prethodnom periodu, a koje će uskoro izaći i na zvaničnom izdanju.

 

Ulaznice su već uveliko u prodaji u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 400 dinara, dok će cena ulaznica na ulazu u Božidarac iznositi 500 dinara.

 

Zbog vanredne situacije i zatvorenih puteva širom zemlje, članovi Bjesova nisu u mogućnosti da bezbedno stignu u Beograd, te se koncert koji je večeras trebalo da održe sa pančevačkim sastavom By-Pass u Centru za kulturu ,,Božidarac" odlaže za subotu, 24. maj u 20h.

Kupljene ulaznice će važiti i 24. maja, a svi koji neće biti u mogućnosti da dođu na koncert Bjesova sledeće subote, moći će da dobiju povraćaj novca od ponedeljka, 19. maja, u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..