Poznati škotski DJ dvojac Silicone Soul nastupiće za „reprizu“ Nove godine, 1. januara u klubu The Tube, a jedan od najkvalitetnijih predstavnika stare škole Detroita, Keni Larkin (Kenny Larkin), 3. januara. Zagrevanje za Larkina i Silicone Soul je ovog, prednovogidišnjeg vikenda (27. i 28. decembar), kada se održava „Wonder Woman Weekend“ koji će okupiti naše najbolje DJ dame.

 

Prvog dana, 27. decembra, nastupiće Lea Dobričić, Tijana T. i Kristina Lalić. Dan kasnije za miks pult izlazi trio Ann D, Lady Dee i Loco Baby. Prvog dana karta je 300 dinara, dok je drugog ulaz slobodan.

 

Škotski duo Graeme Reedie i Craig Morrison su za dve decenije rada objavili po četiri studijska i kompilacijska albuma, desetine singlova i remiksa, osnovali svoju izdavačku kuću „Darkroom Dubs“, osvojili prvo mesto britanske top liste, upisali nekoliko najvećih nagrada u plesnoj muzici, a usput i odbili da se pojave u hit emisiji BBC-a „Top of the Pops“. U svakom slučaju, Silicone Soul su dobro poznati beogradskoj publici i njihovo gostovanje garantuje još jedan dobar parti. Domaća podrška je DJ duo Zwein, a karte su 1.000 dinara.

 

Jedan od najboljih predstavnika stare škole Detroita, Keni Larkin, stvorio je neke od neprolaznih tehno numera, a poznat je i kao osoba koja je uticala na mnoge mlađe umetnike i generalno na američki, britanski i nemački tehno. Međutim, pošto se poslednjih godina bavio stend ap komedijom deo mlađe generacije i ne zna koliko je veliki njegov doprinos elektronskoj muzici, pa će ovaj nastup biti dobra prilika da se beogradski klaberi upoznaju sa njegovim radom. Podrška je Kid Kimi, a ulaz je 500 dinara. Dan kasnije (4. januara) nastupiće, uz slobodan ulaz, Oysha i Goran Starčević. (danubeogradu.rs)

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..