U subotu 7. decembra Beograd ima sreću da se nađe na kalendaru ukrajinskog maga kada će beogradskoj publici predstaviti svoj Live nastup. Otpor kategorizaciji, odbijanje konformizma, prkos muzičkim premisama, stremljenje ka novom i neistraženom, odsustvo kompromisa - ovo su reči koje vrlo precizno opisuju zvuk i stav ukrajinskog techno pionira Stanislav-a Tolkachev-a.

 

Njegova muzika snažno je prodrmala techno svet i njegov epicentar, Berlin, a Stanislavu obezbedila (sada već legendarne) nastupe u techno institucijama Berghain i Tresor.

 

Stanislav svoje prve techno poduhvate započinje u rodnoj Ukrajini krajem 90-ih i početkom 2000-tih. Tada, pod imenom "Randomide", stvara neke od svojih prvih numera, koje će gotovo 10 godina kasnije odoleti testu vremena i biti objavljene na ploči. Prvi put je u tehno svetu značajnije zapažen 2006. i to zbog svojih numera na Grovskopinom lejblu POHJOLA, a svoje mesto među velikanima obezbedio je daljim izdanjima koja se redovno pojavljuju u tehno setovima širom sveta. U poslednjih godinu dana Stanislavov uspon intenziviran je vinil izdanjima na nekim od najcenjenijih techno etiketa današnjice: Geophone, Semantica, M-REC, Modularz, Fullpanda, Subsist.

 

Budite svedoci magije ukrajinskog techno čarobnjaka.Doživite promenu vaše percepcije techno zvuka i klupskog iskustva uopšte! Subota 7 Decembar, premijerno u Srbiji i Beogradu - Stanislav Tolkachev "LIVE" u Drugstore-u!

Pretprodaja karata:
Bivši Bar (Kosovska 32), svakog dana od 19h
cena: 300 RSD
Broj ulaznica u pretprodaji je ograničen.

STANISLAV TOLKACHEV (live)
Geophone/ Semantica [Ukraine]

FILIP XAVI
LAG
THINKER



<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..