Sa željom da stvori klubsku scenu za sve one koji su do sada mogli samo da maštaju o pravom provodu, Belgrade house mafia pokrenula je serijal žurki pod nazivom EDM Energy. U saradnji sa klubom Parlament, ovog petka održava se druga u nizu žurki, ovog puta pod sloganom: GET LOOSE!

 

Za fantastičnu atmosferu i ovog puta će biti zadužen Belgrade House Mafia DJ Department koji će vas svojim dokazano monstruoznim setovima oboriti s nogu i naterati da potražite pomoć masažera!

 

Belgrade House Mafia predstavila je i video klip koji dočarava delić atmosfere sa prve EDM  Energy žurke. EDM revolucija u Beogradu je pokrenuta i tu je da napravi vrhunski klabing kakav prestonica zaslužuje!

 

Pored najkvalitetnije house muzike, očekujte promo cene pića kao i ono što EDM Energy čini jedinstvenim – EDM Fuel, ograničena serija najbolje šljivovice iz srca Šumadije sa listićima najfinijeg 24k zlata! Ono što još morate potražiti na šanku jeste Candy koktel, vaš omiljeni miks pića, dodatno ukrašen alkoholnom šećernom penom i sve to po regularnoj ceni koktela.

 

Ulaz slobodan uz rezervaciju na broj: 060/13-000-16 Više informacija o događaju potražite na Facebook eventu

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..