Subota, 16. novembar,  KC GRAD - Drezdenski house label Uncanny Valley predstaviće se beogradskoj publici po prvi put ove subote u KC Gradu! DJ setove su za ovu priliku pripremili Albrecht Wassersleben i Carl Johannes Schulze aka Carl Suspect, dvojica od četvorice vlasnika Uncanny Valley-a.

 

 

Kao mastermind-ovi koji stoje iza etikete sa tolikim rasponom umetnika i stilova možete zaključiti da su istinski zaljubljenici u dobar zvuk tako da se kategorizacija u "house" sa početka teksta treba uzeti sa rezervom i u najširem mogućem smislu - jer se pored housa i techna koji su u osnovi njihovih setova mogu čuti i electro, acid, disco pa čak i rnb numere, pažljivo odabrane i smixane sa stilom.

 

Uncanny Valley jedna je od najinteresantnijih "house" etiketa koje su se pojavile u Nemačkoj proteklih godina. Oformljena 2010. godine prvenstveno za izdavanje muzike malog kolektiva producenata iz Drezdena, vec na samom startu, nakon kompilacije na kojoj su se nasle pesme Jacob Korn-a, Cuthead-a i Sneaker-a, dobija zasluzenu paznju koja je vremenom samo rasla.


Tome u prilog govori i činjenica da su već juna sledeće godine od strane prestiznog elektronskog online magazina Resident Advisor bili proglaseni za label meseca. Danas njihov katalog broji preko 20 izdanja, kroz koje su uspeli da potpišu vecinu lokalnih producenata, pa se Uncanny Valley sada moze koristiti kao sinonim za Drezdensku underground scenu, pravu prijateljsku i veselu družinu okupljenu oko samo jedne ideje - dobre muzike!

 

LINE UP:
◆ Albrecht Wassersleben (Uncanny Valley)
◆ Carl-Johannes Schulze aka Carl Suspect (Uncanny Valley)
◆ Dusan Lilic (Banda Panda)
◆ Dusan Doo Predojevic aka DOO (Beyond House)

 

Banda Panda – ekipa DJeva, dizajnera i umetnika, više od dve godine vodi se idejom da na domaću scenu donese sveže i posebne žurke, koje okupljanjem najaktuelnijih izvođača u kombinaciji sa live art performansima menjaju ekspirijens našeg klabinga. Poseban vizelni identitet, video projekcije, crtanje grafita i printanje majica uživo i druge novine, uz uvek kvalitetnu elektronsku muziku za ples do jutra – to su Banda Panda Parties!

 

Cena karte do ponoći 200 RSD, posle ponoći 300 RSD

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..