Kao i svakog vikenda očekuje nas bogat klupski program u Gradu. Ove nedelje više nego poseban jer nas posle duže vremena očekuje cello veče 26.10. posvećeno našem najpoznatijem DJ-u Marku Nastiću. U petak 25. oktobra u Beogradskom klubu KC Grad, ekipa All That Bass organizuje još jednu u nizu odličnih klupskih žurki posvećenih najsvežijem drum 'n' bass zvuku, a ovaj put im se pridružuje i specijalni gost iz Švedske, Boj Lucki.

 

ALL THAT BASS u petak 25. oktobra, od 23h


Boj Lucki (MIR Crew, Ninja Tune, Jambrum, JungleX, Nightflight. Sweden)
Rahmanee
Side1
Necone
Rasheed MC

 

Cena karte: 200 dinara pre 00h, 300 dinara posle 00h

Boj Lucki je renomirani jungulist iz hladnog Stokholma, potpisan za više izdavačkih kuća, uključujući Ninja Tune, Nuttah Beats, JungleX, Shout i naravno label koji uspešno vodi, već dugi niz godina, MIR Crew. Njegovi setove ispunjava energični drum and bass, sa povremenim izletima u jungle, reggae, hip hop i dubstep.

 

Naravno, tu je kao i uvek, lokalna podrška sastavljena od DJ tria Rahmanee, Necone i Side1 čije će setove na mikrofonu ispratiti svojim rimama MC Rasheed.


Marko Nastić - All Night Long! u subotu 26. oktobar, od 23h


Prava poslastica nas očekuje u subotu 26. oktobra u Kulturnom centru GRAD. Po prvi put ove sezone u Gradu i jedini put u toku godine u Beogradu u ovom stilu nastupa naš neuporedivo internacionalno najtraženiji DJ – Marko Nastić. Naime, čeka nas jedno veče iz sada već legendardnog serijala All Night Long što govori da će sam Marko imati celovečernji nastup.

Prostor će pored toga što će dobiti dozu zvučne svežine iz novih Markovih produkcija i kolekcija za ovu priliku takođe biti vizuelno obojen u stilu verovatno ovdašnjeg najaktivnijeg VJ kolektiva – Kišobran.

 

Sve u svemu, očekujemo da je period koji je protekao od poslednje zabave ovog serijala itekako doveo do toga da obostrana želja za ponovnim susretom rezultira jedinim mogućim – savršenim provodom ili drugim rečima...ALL NIGHT LONG!!

 

Cena karte 300 RSD do ponoći, 400 RSD posle ponoći.

Za devojke ulaz besplatan do ponoći.

www.gradbeograd.eu

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..