Ko može da razume uzroke i posledice, Umekove pesme broj jedan na Beatport listi? Odgovor je Fedde Le Grand - sa Umekom. Nakon osvajanja liste, hit numerom koju je producirao Groovebox, Umek je odlučio da remiksuje MetrumFedde le Grand-a: "momci su me zamolili da to uradim i posle tri sekunde sam znao da će to biti hit, ako dodam malo soli i začina u njega" objasnio je kako je odlučio da uradi remix i ako obično odbija takve zahteve...

 

Prema šefu Alatnica-a Mark Knightu, to nije bila Umekova prva već i jedina opcija: "Postojala je samo jedna osoba kojoj smo mogli da se obratimo kada smo poželeli da obradimo ovaj klasik."

 

Ovo izgleda kao saradnja godine u tech house-u, i odmah je dosegnut vrh i uspeh da se Cause and Effect nađe na 1 mestu. UMEK je otključao "dva među tri najveća dostignuća na" Beatport and Metrum - njegov remiks je već na redovnom repertoaru DJ-eva, uključujući Fedde: "Remiks je neverovatan. UMEK je zaista uneo svoj spin bez gubitka integriteta originala. Volim da ga puštam, s uživanjem. ! Zaista sam srećan "

 

UMEK-ov remiks možete poslušati OVDE

Video spot OVDE

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..