Nakon ljetnog zatišja, klupska bura zvana RNB Confusion vraća se na obale Jaruna. EKIPA je u punom sastavu što znači da je vrijeme za tradicionalno okupljanje nakon ljeta na svima dobro poznatom mjestu! Slano more zamijenit ćemo slatkim jezerom Jarun, talijanski "ciao bella" u zagrebački "bok mala" te sve nepoznate face zamijenit ćemo onim poznatim. Tko je šta galebario? Jesi bio na Zrću?

Sve ljetne fantazije će se tako u srijedu 21. kolovoza u klubu Mansion pretočiti u svima dobro znani "RNB Confusion BACK 2 THE CITY" party na kojem su svi rado viđeni. Back 2 The City iz godine u godinu ruši sve klupske rekorde posjećenosti te dugo ostaje pamćen po vrućoj atmosferi koja kao da govori da ljeto još ne smije zavrsiti. Sexy opojnim r&b ritmovima vaše trnce po tijelu izazivat će vrući ritmovi DJ-eva Em Bee i Sheke koji su Vam pripremili samo najveće hitove ovog ljeta.
Svakako treba napomenuti da vas do ponoći ekipa RNB Confusion-a časti besplatnim koktelima povodom svog povratka u klub Mansion.  


Info: www.rnb-confusion.com / www.mansion.hr
Vip rezervacije: +38591 4629 413

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..