Učesnici na korak do finala – Lansirane su peta i šesta epizoda o prestižnom DJ takmičenju na Ibici koje, drugu godinu zaredom, organizuje Burn energy drink. Osim uspeha naše pobednice Lee Dobričić, prikazani su usponi i padovi ostalih 17 učesnika, u želji da iskoriste priliku koja se pruža jednom u životu.


U okviru trećeg izazova, Maceo Plex lično ocenjuje ko je napravio najbolji remix njegove trake i proglašava pobednika – Tommyja Kida iz Francuske. O ostalim finalistima odlučiće vlasnici klubova u kojima će se realizovati rezidentura – čuveni Privilege, Sankeys i Cafe Mambo.


Epizoda 5


Finalna šestorka je odabrana, ali tenzija raste jer će proglašenje biti na radiju Ibiza Sonica. Za ostalih 12 učesnika, san se približava kraju pošto će napustiti ostrvo. Nakon objave imena, ostao je još jedan korak – finalni nastup u kom će se boriti po dvoje. Lei predstoji okršaj sa DJ Collective Machine u klubu Privilege, što ćemo gledati u sledećoj epizodi.


Epizoda 6


Da podsetimo, prve četiri epizode predstavile su intenzivni program Burn DJ takmičenja koji uključuje tri izazova, ekskluzivne radionice sa superstar DJ mentorima i nezaboravni klabing Ibice. Lea se plasirala u finalnu šestorku već nakon 24 sata na ostrvu i, na kraju, osvojila rezidenturu u klubu Privilege, dok će drugo dvoje celog leta nastupati u klubovima Cafe Mambo i Sankeys.


Više informacija na:
www.burn-studios.com
www.facebook.com/BurnEnergy

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..