Burn Studios objavio je još dve od ukupno osam priča o finalistima takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici. One prate uspeh naše DJ zvezde Lee Dobričić koja je osvojila rezidenturu u klubu Privilege, kao i doživljaje ostalih 17 učesnika, u borbi za ostvarenje sna.


Nakon što je naša Lea Dobričić impresionirala sudije u prvom izazovu i plasirala se u finale, sledi i drugi izazov – remiks trake jednog od superstar DJ mentora, Macea Plexa. Za neke će to biti borba jer nikada nisu producirali, a neki su i neodogovorni.


Epizoda 3


Sledi i izazov iznenađenja – odabir trake za zalazak Sunca u Cafe Mambo, a pobednik, Mano Andrei iz Rumunije, dobija priliku da odsvira set. Pritisak se nastavlja jer se približava rok za predaju remiksa, neke od devojaka odustaju, a da li će svi stići da završe remiks, saznaćemo u narednim epizodama.


Epizoda 4


Da podsetimo, prve dve epizode prikazale su prvi izazov u kom je Lea pobedila i plasirala se u finale, već nakon 24 sata boravka na ostrvu. U nastavku, finaliste očekuje intenzivni program ovog prestižnog DJ takmičenja, koje drugu godinu zaredom organizuje Burn energy drink. Oni će proći kroz ukupno tri izazova, ekskluzivne muzičke radionice sa svetskim DJ zvezdama i iskusiti nezaboravni klabing omiljenog ostrva zabave, a troje najtalentovanijih, među kojima je i Lea, dobiće stalne angažmane u čuvenim klubovima Cafe Mambo, Sankeys i Privilege.


Više informacija na:


www.burn-studios.com
www.facebook.com/BurnEnergy

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..