Izvođač koji je u poslednjih nekoliko godina zaradio titulu najinovativnijeg producenta koji pomera granice elektronske muzike dolazi 18. maja u Mikser House. Britanski DJ Boddika meša dubstep, tehno, elekto, vraćajući vas u vreme kada su razlike između stilova bile manje uočljive, a trake vas držale na podijumu cele noći.

 

Kako je elektronska muzika postajala sve finija i prisutnija, Boddikin sirov pristup pravljenju muzike je potresao muzičku scenu sve do samog jezgra.

Boddika kao svoje najveće uticaje navodi staru školu elektro muzike, od hip hopa do detroitskih producenata, a svoj rad opisuje kao kombinaciju čikago haus muzike, detroitskog tehna, densa iz devedesetih i osamdesetih sa elektroinkom poput AFX-a, Autechre-a, Lisa Lisa Cult Jam-a i Prince-a.

 

Vlasnik je etikete NonPlus, koja je pre mesec i po dana izdala Think & Change kompilaciju koja je odmah skrenula pažnju svetske klupske publike.
Takođe, on je čovek koji stoji iza veoma uspešnog projekta Instra:mental. Dva puta je bio na Exitu, jednom kao Instra:mental (2010), drugi put kao
Boddika (2011) i publika odlično pamti te nastupe.  Domaća podrška biće Necone, Flip, Rasheed i Roy Fokker.

 

 

Karte možete kupiti na ulazu u Mikser House, na samo veče dešavanja i to po ceni od 300 dinara.
Posle ponoći cena karte je 400 dinara.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..