Poznati italijanski DJ na finalu takmičenja MTV „Clash of the DJ's“ Vol 3 by Elements – Prestonički klub Mr. Stefan Braun u sredu 17. aprila ugostiće poznatog italijanskog disk-džokeja i producenta, DJ Tradelove, koji će nastupiti kao specijalni gost superfinala takmičenja mladih i neafirmisanih di-džejeva „Clash of the DJ's“.

 

DJ Tradelove, kome je pravo ime Anđelo Paćoti, smatra se jednim od najkompetentnijih producenata house zvuka zbog eksplozivnog proboja njegovih hitova na svetskim top listama, kao što su „Saxone“, „Get Down“, „Rock the Casbah“ i „Bring the Beat“, sa kojima više od 10 godina zagreva atmosferu u klubovima širom sveta. Tokom svoje karijere, ovaj poznati tridesetogodišnjak sarađivao je sa mnogim velikim imenima svetske muzičke scene, između ostalog i sa Rodžer Sančezom.

 

Ljubitelji modernog elektronskog zvuka 17. aprila će imati priliku da prvo uživaju finalnom okršaju  mladih nada domaće DJ-ing scene, a nakon proglašenja pobednika, u atraktivnom setu DJ Tradelove. Kao specijalni gost kluba Mr. Stefan Braun poznati italijan će zajedno sa di-džej rezidentima kluba odlučiti i o pobedniku trećeg po redu takmičenja „Clash of the DJ's.

Pobednik takmičenja „Clash of the DJ's“, pored toga što će postati jedan od DJ rezidenata kluba Mr. Stefan Braun, osvojiće i vredne nagrade kao i priliku da se pokaže na predstojećem „Elements“ festivalu u Beogradu.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..