Za sve ljubitelje elektronskog zvuka, poklanjamo vam celovečernji užitak sa veteranom i osnivačem naše scene! Boža Podunavac je DJ karijeru započeo 1986. godine kod, tada, najpoznatijeg beogradskog DJ-a i muzičkog urednika 202, Dragana Kozlice, prvo na učenju zanata, a zatim i kao aktivni saradnik.

 

 

Od zime 1988. godine Boža započinje samostalnu DJ karijeru.

Sa Gordanom Paunovićem i Vladom Janjićem, u okviru projekta Kozmik, od 1995. godine učestvovao u organizaciji dovođenja velikog broja inostranih DJ-a na različite lokacije u Srbiji i Beogradu: Ricardo Rocci, Mark EG, Warlock, Billy Nasty, Trevor Rockcliffe, Brenda Russell, Colin Faver, Craig Thomas, Slam, Phil Perry, Francesco Farfa, DJ Hell, Eric Powell, Charlie Hall, DJ Misjah, Daz Sound, DJ Naughty, John Aquaviva, etc.

Nastupao je sa gotovo svim svetskim DJ zvezdama: Jeff Mills, Richie Hawtin, Dave Clarke, Derick May, Armand Van Helden, Laurent Garnier, Dave Angel, Tony Thomas, Umek, Jamie Anderson, Christian Smith, Charles Siegling, Asem Shama, Kevin Saunderson, Nathan Coles, Gaetano Parisio, etc.

U klubovima voli da pušta raznovrsnu elektronsku muziku uvek u potrazi za experimentom, ali bez zanemarivanja publike. Smatra da edukacija publike ne sme da bude na uštrb zabave, ali i ne priznaje da je svrha dolaska u klub samo i isključivo zabava. Njegov omiljeni dance muzički žanr je minimal techno "masne" produkcije sa što manje patetičnih melodija i paterna. Omiljeni instrumenti: bubanj i bas.

Uveren je da su, uz dobrog DJ-a, kvalitet zvuka na mestu događanja, kao i uslovi u klubu, ključni elementi za dobru zabavu.

Beogradski DJ sa najdužim DJ stažom.

Cena karte 100 RSD do ponoći, 200 RSD posle ponoći

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..