15. marta, tačno dve nedelje pred dugo očekivani SOUL CLAP Party u DEPOu (Travnička 3), Gordan i Vlada će nas uvesti u njihov svet avangardne elektronske muzike. Upravo njih dvojica su glavni krivci, što su svi oni najkvalitetniji inostrani izvođači gostovali u našem gradu.

Od DJ Hell-a, Tige, Miss Kittin, Laurent Garnier-a, Soul Clap-a, do mnogih drugih. Oni su osnovali scenu i oni je danas održavaju u životu! U toku ove večeri, svi posetioci će biti u prilici da kupe karte za SOUL CLAP Party po 20% jeftinijoj ceni, a za prvog, stotog i dvestotog posetioca poklonićemo po dve karte za isti događaj.


Cena karte 100 RSD do ponoći, 200 RSD posle ponoći

GORDAN PAUNOVIĆ & VLADA JANJIĆ

15. marta, tačno dve nedelje pred dugo očekivani SOUL CLAP Party u DEPOu (Travnička 3), Gordan i Vlada će nas uvesti u njihov svet avangardne elektronske muzike. Upravo njih dvojica su glavni krivci, što su svi oni najkvalitetniji inostrani izvođači gostovali u našem gradu. Od DJ Hell-a, Tige, Miss Kittin, Laurent Garnier-a, Soul Clap-a, do mnogih drugih. Oni su osnovali scenu i oni je danas održavaju u životu! U toku ove večeri, svi posetioci će biti u prilici da kupe karte za SOUL CLAP Party po 20% jeftinijoj ceni, a za prvog, stotog i dvestotog posetioca poklonićemo po dve karte za isti događaj.

Cena karte 100 RSD do ponoći, 200 RSD posle ponoći

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..