Vikend u klubu Kult obeležiće allnighter Ilije Djokovica i nastup Cosmic G-ja i White City Soul ekipe. Jedan od favorita lokalne elektronske scene Ilija Djokovic prirediće još jedan allnighter ovog petka. Iako ostaje dosledan svom inicijalnom techno zvuku, publiku će provesti kroz nove muzičke dimenzije obogaćene harmonijama, melodijama i brejkovima. Ilija Djokovic prešao je put od lokalnog muzičkog talenta do izvođača sa uspešnom internacionalnom karijerom, koga podržavaju zvezde poput Paula Kalkbrennera, Carla Coxa i Chrisa Liebinga.

Tokom poslednje decenije, nizao je izdanja na lejblovima Drumcode, Filth on Acid, Terminal M, Second State, Armada Records i Filth on Acid, a prošle godine je pokrenuo i svoju izdavačku kuću Point Beyond. Singlom „Atom“ dostigao je 1. mesto na Beatportovom techno top liste i postao najprodavaniji techno izvođač te godine.

Ove subote DJ pult preuzimaju strastveni ljubitelji muzike – talentovani beogradski producent i DJ Cosmic G i članovi kolektiva White City Soul.

Cosmic G svoj muzički put gradi godinama, kroz širok spektar različitih žanrova. Od gitariste u tinejdž bendu, preko producenta elektronske muzike do DJ-a. Iako su mu setovi često nepredvidljivi i različiti, svoju muziku opisuje kao kombinaciju trance, house i zvuka devedesetih. Pored DJ-inga, fokusiran je i na produkciju, a objavio je izdanja na lejblovima Haws, Snippets, Vakum, Goddezz, Commatrax, BinarySound i System 108.

White City Soul je umetnički kolektiv i ekipa zaljubljenika u muziku 'sa dušom'. Kao strastveni kolekcionari vinila imajuj bogatu kolekciju u kojoj se mogu pronaći soul, funk, disco, jazz, hip-hop, organski house, kao i svi ostali srodni žanrovi.

Do kraja meseca u klubu Kult očekuje se Footworks Showcase sa kolumbijskim producentom i DJ-om Jholeysonom, i uz domaćine Dimitri J i Un Padre, poznati serijal žurki "All Night Wrong" za koji su zaduženi DJ Brka i Runy, nastup Marka Nastića uz DJ Novaka i gostovanje jedne od najstarijih DJ organizacija na Balkanu – Happy People kolektiva.

Muzički koncept kluba KULT i ove godine zasnovan je na multižanrovskom pristupu. Vrhunska selekcija house, deep house, progressive house, tech house, minimal i techno zvuka, uz nastupe internacionalnih zvezda i talenata lokalne klupske scene, na kvalitetnom Funktion-One ozvučenju i uz odabranu ekipu osiguraće nezaboravan provod na danceflooru!
 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..