Popularni berlinski tehno dvojac FJAAK predvode večerašnji program novog Apgrade izdanja u Hangaru (Stage 3), a nakon nastupa za pamćenje na Apgrade festivalima 2018. i 2019. godine, svojim fanovima na Instagramu poručili su da jedva čekaju da se ponovo vrate u Beograd! Irski producent i DJ Cromby i predstavnici beogradskog klabinga – Aleksandar Ivković i Mateja Rusmir pridružuju se Apgrade lajnapu. Ulaznice po ceni od 1290 dinara dostupne su na cooltix.rs, kao i na blagajnama Gigstix.com i Tickets.rs do 20 časova, nakon čega se po nešto višoj ceni mogu kupiti isključivo na blagajni na ulazu.

Večerašnje izdanje Apgrade-a će u 23 časa otvoriti Matej Rusmir, jedan od najmlađih producenata na beogradskoj klupskoj sceni, prepoznatljiv po eksperimentalnom zvuku i hipnotišućem tehno vajbu.

Irski producent i DJ sa sedištem u Berlinu – Cromby, poznat po redovnim nastupima u Panorama Baru, ali i na dešavanjima poput The Warehouse Project, Fabric i Boiler Room, preuzeće DJ pult pola sata nakon ponoći.

Nosioci zvuka nove tehno generacije i muzičke senzacije – FJAAK predstaviće publici svoj set od 2:30 časova. Svoju beskompromisnu, energičnu, plesnu muziku kreiraju analogno, dok žanrovski pored izvornog tehno okvira često koketiraju sa varijacijama karakterističnim za andergraund klupsku kulturu (powerhouse, UK garage, hardcore breakbeat) čineći tako svoj nastup dodatno nepredvidivim i uzbudljivim.

Za zatvaranje, od 4:30, zadužen je Alexandar Ivković, koji je na domaćoj sceni prisutan punih 20 godina i jedan je od članova kultne „Tehnika 8x8“ ekipe. Njegova izdanja podržala su imena kao što su Loco Dice, Carl Cox, Richie Hawtin, Umek i mnogi drugi velikani scene


Fotografije i vizuali sa satnicom i mapa su u folderu.
Formular za akreditovanje nalazi se ovde. Kontakt za novinarske akreditacije: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

△p, △p and only △p!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..