Ekskluzivni Allnighter Guy J-a i techno subota uz Iliju Đokovića i Leu Dobričić, kao i finale Let’s mix it takmičenja – ovog vikenda u Barutani. Prva nedelja jula meseca klupskoj publici i ljubiteljima letnjeg kluba Barutana donosi progresivne note, techno zvuk i muziku mladih nada lokalne elektronske scene. Petak 2. jul rezervisan je za ekskluzivni all night nastup dragulja progresivne scene, izraelskog di-džeja i producenta – Guy J-a, za kojeg govore da je tokom protekle decenije nadmašio čak i najluđa očekivanja svojih kolega i publike.

Guy J producira sve podžanrove house muzike i samim tim publici koja je na podijumu uvek pruža nešto originalno i unikatno. Njegova muzika ima i elemente trance-a, ali i toplu vibraciju progressive-a i energiju starog techno zvuka.

Kada Guy J stane za miksetu, jedino što se može očekivati je hipnotičko putovanje kroz čitav spektar house muzike sastavljen od originala, remiksa i edita, koje vodi publiku ka vrhunskom muzičkom doživljaju.

U subotu 3. jula za di-džej pultom će se smenjivati lokalni techno velikani Ilija Đoković, muzički talenat sa veoma uspešnom internacionalnom karijerom, ponosni član Drumcode familije i nesumnjivo jedan od najboljih techno producenata sa naših prostora i Lea Dobričić, jedna od najpoznatijih regionalnih ženskih izvođača koja preciznom tehnikom miksanja, odabirom traka i neverovatnom elegancijom donosi neverovatnu količinu energije na dancefloor. Podršku će im pružiti Maldito Dimitri i sashawasright, polaznici Perfect Pitch di-džej akademije.
Finalno veče Let’s mix it takmičenja, održaće se u nedelju 4. jula, kada će se za titulu pobednika takmičiti izvođači u sledećem sastavu: za lajv izvođenja – Borbit i Inner Core, dok će se u kategoriji di-džej set smenjivati – Adnoir, Dakissa, LŪKA, Miloš Drvenica i The +.

U drugoj polovini jula očekuje nas gostovanje di-džeja Ruby, jednog od najpoznatijih umetnika andergraund muzike koji dolazi sa ostrva Malte, a koji će premijerno nastupiti u Barutani u petak 16. jula, uz podršku Lukaia i Antele. Sledeće veče posvećeno je lokalnim di-džej herojima, Marku Milosavljeviću, Kid Kimiju, Lutonu i di-džej dami Dee.

Ulaznice za nastupe Guy J-a i Ilije Đokovića i Lee Dobričić su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Vision-a i Gigs Tix-a. Ulaz na finalno veče Let’s mix it takmičenja je slobodan.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..