Zvezdine zvezde na okupu 30 godina nakon osvajanja titule prvaka Evrope! Galerija i Fudbalski klub Crvena Zvezda u subotu 29. maja obeležiće 30 godina od osvajanja evropskog trona i na trenutak vratiti vreme u zlatnu 1991. godinu, uz veliko iznenađenje za verne navijače i ljubitelje fudbala. Naime, Zvezdine zvezde, odnosno pobednički tim iz Barija, okupiće se u subotu da zajedno sa posetiocima pogledaju čuvenu finalnu utakmicu protiv Olimpika iz Marseja i još jednom proslave titulu evropskog šampiona.

Galerija, jedno mesto svih dešavanja, i Fudbalski klub Crvena Zvezda pozivaju verne navijače i ljubitelje fudbala da se zajedno još jednom prisete i proslave najveći trijumf crveno-belih, ali i iskoriste jedinstvenu priliku da utakmicu gledaju upravo sa timom koji je tu pobedu i odneo. Finalna utakmica biće prikazana u Galeriji, u subotu 29. maja, na trgu ispod Kupole (ulaz 1) od 17 časova. Tokom proteklih sedam dana, posetioci su imali priliku da gledaju utakmice koje su prethodile velikom trijumfu.

Generacija koja je nastupala za Crvenu zvezdu 1991. godine ostvarila je neverovatan uspeh, o čemu svedoči i činjenica da su svi igrači koji su učestvovali u osvajanju Evrope proglašeni za šestu Zvezdinu zvezdu.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..