Late Night Social Club  je za predstojeći period pripremio premijere nekih od imena svetske underground minimal i house scene. Prvog dana novembra u sklopu serijala nastupiće korejski DJ Radio Revolution uz domaću podršku Vladimira Dragaša i Kristijana Šajkovića. Radio Revolution je jedan od utemeljivača elektronskog zvuka u Južnoj Koreji, beležeći nastupe u klubovima širom Azije još od davne 1999. godine. Njegova selekcija odiše raznovrsnošću i njegov muzički spektar se proteže od deep house-a do minimala i techna.

Drugog novembarskog vikenda nastupiće jedan od najostvarenijih artista lokalne elektronske scene – Shoxy, čije se novo izdanje očekuje na labelu NGTrax, uz podršku Leo Langa – rezidenta kluba 3NTRY u Šangaju. Sredinu meseca obeležiće gostovanje niškog pionira house scene DJ Spirka uz rezidenta Vladimira Dragaša, a pretposlednji vikend u mesecu je rezervisan za Marka Nastića i njegov Easy Tiger showcase uz gostovanje nemačkog DJ-a i producenta Ray-a Okpare. Zvuk Ray Okpare je ponikao u njegovim afričkim korenima – bogat perkusivnim elementima, hipnotičkim ritmovima i produhovljen uticajima svetskih house majstora. Izdavao je za Oslo, Deep Vibes, Cecille i 8-bit, a njegovi setovi odišu pozitivnom energijom i istinskim vrednostima house muzike.

Kraj novembra rezervisan je za jednog od najperspektivnijih mladih producenata iz Srbije, Layzie-ja, i Vanovića uz koje će nastupati rezident Kristijan Šajković.  Stay tuned za dalja dešavanja u Social Clubu, svakog petka od 01h u klubu Gadost!

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..