U jednospratnici čija je lokacija postala javna tajna prethodnih godina, poslednji put pravimo žurku ovog vikenda! Ponosno najavljujemo da dovodimo ljude čije smo trake tamo puštali, koji su među najboljim mladim producentima house muzike danas! Ove subote, 13. aprila, ugostićemo jednog njujorčanina, devojku iz Frankfurta i predstaviti internacionalno priznatog domaćeg producenta! Kao i na prvoj HiddenBG žurci koja se dogodila 2016-te, nekoliko kilometara od centra grada, pravimo kućnu zabava, sa festivalskih duhom i klupskom atmosferom - POSLEDNJI PUT! 

HiddenBg nastao je pre tri godine. Plan o jednoj zabavi u kući čije je rušenje zakazano, ubrzo se pretvorio u koncept serijala žurki koji se proširio na druge klubove Beograda (Drugstore, Šećer, Barutana, Zaokret), ali i Novog Sada (KC Lab). Predstavili smo se na festivalu Dev9t, a sa kolektivom Kišobran doveli aktuelne muzičare kao što su Photay i Baltra.

Već na prvim HiddenBg žurkama puštali su mnogi domaći didžejevi, da bi se ubrzo krenulo i sa stranim gostovanjima, svirkama novih bendova i nastupima lokalnih MC zvezda. Na prve se dolazilo samo po pozivu, a vremenom smo se otkrivali saradnjama sa drugim gradskim ekipama i transformisali u mobilni party kolektiv.

Ovog proleća, još ambicioznije se planiraju promocije domaćih autora muzike, saradnje sa interacionalnim izvođačima, mladim scenografima, dizajnerima i fotografima. HiddenBg x tearzdrop majice su u prodaji, a potencijalno najbolja žurka ovog leta biće 28. juna u Barutani kada HiddenBg dovodi Mount Kimbie, uticajni elektronski dvojac iz Londona!

<<  April 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
282930   

Putopisi, Intervjui..