Bilo je to doba kada se izlazilo srijedom. Domaća se hip-hop scena već bila zakuhala, a rime Bolesne braće i Tram 11 su znali i oni najmanji klinci u kvartu. RNB Confusion, prepune srijede u Gjuri 2, Piranhi i Mansionu sjećanja su koja danas izazivaju žmarce koji se poput vala ugode pomiješanog sa neizbježnom nostalgijom šire kralježnicom, tadašnjih tinejdžera, danas nešto zrelijih članova ove naše urbane gradske zajednice. U jeku ovih zagrebačkih dana, politički ne tako sjajnih kao što je to odavala tadašnja scena, prije otprilike 16 godina, na vrata noćnog života metropole zakucali su mladi entuzijasti, s vrećom energije, ambicije i jednakom količinom dobrih ideja.

05.03.2003. godine rođen je RNB Confusion u tada kultnom Gjuri 2. Legendarne srijede u Piranhi, potom i Mansionu, redovi do Ribnjaka ispred Gjure 2, nastupi Ede Maajke, Bolesne braće, Tram 11, Nereda i Stoke, Divasica, Ivane Kindl, Frenkija, Elementala, Connecta, TBF-a, Nine Badrić kao i Montella Jordana, Blackstreet, Nina Sky, prvi rooftop partyiji u Zagrebu na krovu MSU-a, parku Maksimir, Katranu, Hypo centru ili SC-u...

Sve je to danas legendarni RNB Confusion, klupski program koji 19. aprila slavi svojih (prvih) 16. godina na 2 tematska floor-a u Tvornici kulture.

Kao posebni gosti koji će upriličiti rođendansko slavlje najavljeni su specijalni nastupi izvođača koji su obilježili bogatu povijest RNB Confusion-a u njegovih prvih 16 godina, tako će se na pozornicu Tvornice kulture popesti legendarni Tram 11, ubojiti Stoka i Nered, popularni High5, najveći glas r&b scene Ivana Husar, londonski DJ Shorty Bless, beogradski Dj Fake Casual, zagrebački stupovi RNB Confusion programa Dj Oli Dobolli, Dj Zrna i Dj Indy. Festivalski program sa desetak glazbenih gostiju iz regije i svijeta omogućili su Jägermeister, Becks, Buzz i dr.

Early Bird ulaznice za die hard fanove dostupne po najjpovoljnijoj cijeni od samo 40kn na pretprodajnim mjestima ili online Entrio.hr: ovde

<<  April 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
282930   

Putopisi, Intervjui..