Novouređena Tvornica Kulture u srijedu 31. oktobra biti će domaćin najvećeg zagrebačkog Halloween partyija na temu Katastrofe u organizaciji dva zagrebačka klupska brenda RNB Confusion i Sutra je Subota. Pozivamo sve da se sakriju u novouređenu Tvornicu na jedinstveni Haloween tulum u Zagrebu. Prednost pri ulasku u sigurnu zonu unutar tvornice kulture imaju svi fanovi Sutra Je Subota i RNB Confusion-a, a svoj spas mogu potražiti u dvije različite zone - karantena i sigurna zona, a za one koji žele upravljati akcijom spavašanja mogu se pridružiti u VIP komandni centar unutar sigurne zone.

Svaka zona ima odgovarajući soundtrack a čeka vas više od 7 DJ-a, live nastupi i razna druga iznenađenja - ugodna i malo manje ugodna. Sigurnu zonu rasplesat će već potvrđena lista dj-a Zrna, Rea i Sinke Fresh, dok će u Karanteni nastupiti Egzotika Dj's, Pill Jackson i Oysha.

Sve tematski zamaskirane posjetitelje častimo na ulazu shotom Jagermeister-a, pratite naše društvene mreže za detaljne upute kako da se primjereno pripremite za noć ultimativne katastrofe.

Spasi se dok možeš, jer upad na Halloween tulum Katastrofe za najbrže je 60kn, a svaki kontingent ulaznica je količinski ograničen.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..