Sven Väth, živa legenda sveta elektronske muzike, ovog vikenda pokidao je Cha Cha Moon Beach Club na tajlandskom ostrvu Koh Samui, svirajući masivni set u trajanju od četiri sata! Papa Svenov zarazni groovy techno i house bitovi kreirali su euforičnu atmosferu kao na Ibici, koja nije prestala do samog kraja žurke. Plaža na Samuiju postala je techno utočište za više od 1 300 klabera koji su došli iz 40 zemalja.


Ovaj spektakularni event organizovala je Nakadia, globalna DJ zvezda koja živi u Berlinu, a podrška su bili Darragh Casey koji je zagrejao masu i Tj Tiesjungle koji je svirao na afterpartiju u klubu Sound.

 

 

“Neverovatna noć u Cha Cha Moon klubu! Hvala Nakadiji i timu!”, izjavio je legendarni Sven nakon događaja.
I dalje sam obuzeta utiscima od te noći. Event je podigao clubbing na Tajlandu na novi nivo. Za mene, to nije bio samo najbolji event ikada na Tajlandu, nego i jedan od najboljih eventa u mom životu i želim da zahvalim svakoj osobi koja je bila deo toga. Hvala vam!,rekla je Nakadia.


Video sa zatvaranja žurke: OVDE

Sven Väthkonstantno pokazuje zašto je jedan od najpoznatijih artista elektronske muzike svih vremena. Za 30 godina karijere, njegova muzika i zarazna energija pokorili su bezbroj plesnih podijuma na svetu i napravile njegove nastupe noćima za pamćenje. Dobro je poznat i kao inovator, odgovoran za razvoj i popularizaciju klupske kulture širom sveta. On vodi čuvenu platformu Cocoon koja objedinjuje booking agenciju, event agenciju i label, a Cocoon eventi na Ibizi su, zbog oštrog muzičkom i umetničkog profila, među najuspešnijim partijima već godinama.

Nakadia, internacionalna DJ superstar dama sa Tajlanda, jedna je od najželjinije iščekivanih artista u svakom klubu i na festivalu na kom nastupa. Bazirana u Berlinu, ona pokorava sve evente u Evropi, od Nemačke do Ibize, a svake godine je i na turneji po Aziji. Poznata je po selekciji moćnih tech tjunova i sjajnoj veštini miksanja, koje su dobro iskombinovane sa njenom harizmatičnom ličnošću. Svaki njen DJ set je pojačan njenom izuzetnom energijom koja svaku žurku čini specijalnim klabing iskustvom i donosi euforiju klaberima širom sveta.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..