Legendarni klub na otvorenom ovaj petak ugošćuje 20 godina Wiggle klupske večeri, a proslavi se priključuje i domaći Pytzek. Subota je rezervirana za trojac u sastavu Darren Emerson, Pier Bucci i Sergej Snooze. Nakon sjajnih imena, poput Ivana Smagghea, Justina Robertsona, Petra Dundova, Valentina Kanzyanija, koja su već obilježila samostalni život kluba Barbarella's u Pirovcu, ovaj legendarni klub na otvorenom pokazao se kao pravo ljetno odredište za glazbene istomišljenike.

 

Serija vikend događaja Barbarella's Adriatica nudi priliku za ples pod zvijezdama s domaćim i međunarodnim glazbenim znalcima koji predstavljaju živahnu underground scenu i svjetski poznate izvođače. Cijena ulaznice za Adriatica večeri kroz cijeli kolovoz je snižena i iznosi 50 kuna po danu, a klub je otvoren od ponoći do 6 ujutro.

 

Ovaj petak, 22. kolovoza, predstavljaja veliku rođendansku proslavu – slavi se 20 godina Wiggle klupske večeri, jedne od najdugovječnijih u Londonu. Zvuk predstavljaju rezidenti Terry Francis i Nathan Coles koji su u sklopu tog dugog staža predstavljali zvukove undergrounda i bili pioniri fuzije deep housea i techna. Priključuje im se domaći talent Mario Kolonić Pytzek, osnivač glazbene etikete Burek koja promovira house glazbu.

 

Wiggle

 

Za putlom će se u subotu, 23. kolovoza, naći istinski pionir glazbene industrije  Darren Emerson koji je u gotovo 20 godina karijere radio sa svima od Depeche Mode to Jamie Culluma.  Pier Bucci je zadužen za latino utjecaj koji miješa s techo vibrama, a priključuje im se domaća glazbena legenda Sergej Snooze koji pokretanjem serijala Unedogled najavljuje svoj povratak na scenu.

 

Pier Bucci

 

Klub Barbarella's drugi je dom festivala na lokaciji The Garden Tisno, a ova je sezona već vidjela tiuće nasmijanih lica i nezaboravne trenutke u prostoru koje nudi odličnu atmosferu i sjajno ozvučenje. Dobra je to preporuka za provesti ostatak ljeta na mjestu koje okuplja sve ljubitelje dobrog zvuka i plesa pod zvijezdama.

 

Do kraja kolovoza u Barbarella’s Discoteque vas očekuje:


22. kolovoz, petak - 20 years of Wiggle with Terry Francis - Nathan Coles - Pyztek
23. kolovoz, subota - Darren Emmerson - Pier Bucci - Sergej Snooze
30. kolovoz, subota - Carl Craig - Dub Sones – Miro

 

Sve informacije provjerite na facebook stranici

 

Ulaznice možete kupiti na stranici Resident Advisor and Watch The Garden Grow

 

Kreirajte si vikend ispunjen sunčanim danima i plesnim večerima. Panturist Arriva vozi iz Slovenije, Italije i Hrvatske prema Šibeniku, Tisnom i Pirovcu, a povoljne cijene za direktne ili kombinirane rute pogledajte na www.goopti.com, www.panturist.hr ili www.arriva.si i prvih 20 koji rezerviraju prijevoz na Goopti.com s bilo koje relacije, uz upisivanje koda PC7SA655SP dobivaju popust od 5 eura.

 

Ograničen broj smještajnih kapaciteta bit će omogućen na lokaciji The Garden Tisno, u malenom zaljevu s privatnom plažom i restoranom, samo 15 minuta vožnje autom do kluba Barbarella's u Pirovcu. Možete birati između apartmana i luksuznih Shikar šatora, a sve upite pošaljite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. or Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..