Prva faza najvećeg svetskog DJ takmičenja burn Residency produžena je do 22. marta! Ukoliko još nisi iskoristio životnu priliku i poslao DJ miks u trajanju od 15 do 20 minuta, možeš to da uradiš do 15. marta putem Facebook aplikacije a glasanje će biti omogućeno dodatnih sedam dana.

 

Iskoristi novu šansu i pozovi fanove da glasaju a žiri u sastavu Lea Dobričić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević iz burn DJ tima i Tijana Paunković, muzička urednica RTS-a, izabraće petoro najboljih čiji se miksevi nađu među 20 odsto onih sa najviše glasova.

 

Finalisti Srbije takmičiće se dalje u miksovanju na Mix Off žurci u Beogradu, a pobednik će, zajedno sa predstavnicima ostalih zemalja, nastaviti na svetskom finalu burn Residency na Ibici. Tamo ga čeka niz izazova presudnih za dalji plasman, intenzivne muzičke radionice sa legendama Carlom Coxom i Peteom Tongom, upoznavanje važnih predstavnika muzičke industrije kao i nezaboravni klabing prestonice elektronike. Petoro pobednika će provesti leto na omiljenom party ostrvu, osvojiti DJ rezidenture u top klubovima kao što su Privilege, Cafe Mambo, Sankeys i Zoo Project, a najbolji od njih, DJ Superstar, katapultiraće se do svetskog uspeha jer će u njegovu karijeru burn uložiti čak 100 000 evra!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..