Pete Tong, planetarna DJ zvezda i autor i voditelj kultne emisije na BBC Radio 1, biće jedan od mentora na najvećem globalnom DJ takmičenju burn Residency! Britanski umetnik koji je poznat kao jedan od najuticajnijih predstavnika sveta elektronske muzike, vodiće muzičke radionice za učesnike na svetskom finalu takmičenja na Ibici, na kojima će im predstaviti svoje bogato znanje i iskustvo.

 

Petoro pobednika dobiće priliku koja se pruža jednom u životu, da celog leta budu DJ rezidenti u top klubovima na Ibici, a najbolji od njih postaće DJ Superstar u čiju karijeru će burn uložiti čak 100 000 evra!

 

Uspešna svetska karijera čuvenog Petea Tonga, koga nazivaju i globalnim ambasadorom elektronske muzike, traje već četvrtinu veka. Njegova poznata emisija na radiju BBC 1, već 22 godine je parametar najnovijih trendova na svetskoj sceni, a gostovanje u njegovom serijalu Essential Mix na istom radiju, stvar je prestiža za najpoznatije DJ-eve na svetu. Nedavno je otpočeo i sa emitovanjem emisije Evolution na Iheart Radio, jednoj od vodećih digitalnih radio platformi, a njegova etiketa FFRR ostaje baza za najuzbudljiviju novu elektronsku muziku. Pete je jedan od osnivača Internacionalnog muzičkog samita IMS, svetskog foruma industrije elektronske muzike, koji se jednom godišnje održava na Ibici i u Los Anđelesu, a serije njegovih žurki All Gone Pete Tong osvajaju najbolje svetske klubove i festivale i praćene su istoimenim kompilacijama.

Ukoliko želiš da se priključiš internacionalnoj ekipi koja će imati privilegiju da uči od čuvenog Petea, a zatim i da osvojiš DJ rezidenturu na Ibici i postaneš DJ Superstar, kreiraj DJ miks u trajanju od 15 do 20 minuta i dostavi ga putem Facebook aplikacije do 15. marta 2014. Pozovi tvoje fanove da glasaju, a žiri koji čine Lea Dobričić, prošlogodišnja burn Residency pobednica i DJ rezident kluba Privilege na Ibici 2013, Dejan Milićević i Marko Milosavljević iz burn DJ tima i Tijana Paunković, muzički novinar RTS-a, izabraće petoro najboljih čiji se miksevi nađu među 20 odsto onih sa najviše glasova.

 

Finalisti Srbije takmičiće se dalje u miksovanju na Mix Off žurki u Beogradu, a pobednik će, zajedno sa predstavnicima ostalih zemalja, otputovati na Ibicu na svetsko finale burn Residency. Osim intenzivnih muzičkih radionica sa Peteom i sa još jednim umetnikom koji se svrstava među najbolje DJ-eve svih vremena, finalisti će upoznati i ostale ključne ljudi iz muzičke industrije, iskusiti nezaboravni klabing omiljenog party ostrva, a očekuje ih i niz izazova koji će odlučiti o njihovom daljem plasmanu. Petoro pobednika će ostati na Ibici i vrteti muziku u legendarnim klubovima kao što su Privilege, Café Mambo i Sankeys, a za jednog od njih, DJ Superstara, krenuće put do svetskog uspeha, u koji će burn uložiti neverovatnih 100 000 evra.


burn Residency je najveće svetsko DJ takmičenje lansirano 2012. godine, koje daje priliku talentovanim DJ-evima širom sveta da postignu evropski i svetski uspeh.  Od osnivanja, takmičenje postaje sve veće, izaziva poštovanje i među liderima u muzičkoj industriji i dobija podršku najpoznatijih svetskih DJ-eva među kojima su David Guetta, Maceo Plex, Steve Lawler, Fatboy Slim koji su bili i mentori finalistima. Prošle godine prijavilo se više od 5000 učesnika iz više od 90 zemalja, a broj učesnika se smanjio na 18 nakon lokalnih Mix-off takmičenja. Naša predstavnica Lea Dobričić trijumfovala je na Ibici gde je, nakon samo 24 sata, ušla u prvih šest, a zatim je osvojila i rezidenturu u klubu Privilege.

 

Video najava: OVDE

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..