Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je iz štampe upravo izašla „Ilustrovane enciklopedija rok muzike u Vojvodini 1963-2013“ autora Bogomira Bogice Mijatovića. Kao i predhodnu „NS rokopediju“ i ovu knjigu objavila je izdavačka kuća Switch.

 

U ovoj enciklopediji na više od 300 strana objedinjeni svi najvažniji rokenrol bendovi i autori u Vojvodini u proteklih 50 godina.„Ilustrovana enciklopedija rok muzike u Vojvodini 1963-2013“ je veliko putovanje kroz muziku, ljude, datume, sudbine, klubove, gitarijade, festivale, izdavače, koje osvetljava jedno doba sa manje znanim a dragocenim pričama.

 

Enciklopedija je plod dugogodišnjeg istraživačkog rada autora, koji je svoje višedecenijsko iskustvo upotpunio svedočenjima brojnih autora koji su tokom poslednjih pola veka učestvovali u stvaranju i razvoju rok kulture u Vojvodini.

 

Enciklopedija će moći da se kupi na promociji u pabu „Lazino Tele“ u četvrtak 23.01.2014. a o daljim načinima distribucije ćemo Vas naknadno obavestiti. Osim novosadske promocije, enciklopedija će biti predstavljena i u svim većim vojvođanskim gradovima.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..