Međunarodni sajam knjiga održava se od 7. do 13. marta u Hali „Master“ i Auli Novosadskog sajma, a ove godine kao i prethodnih, Studentski kulturni centar Novi Sad će na svom štandu predstaviti dosadašnja izdanja stripova, knjiga i neka od muzičkih izdanja, kao i izdanja naših prijatelja System Comics, Rende, Lokomotiva, Bunker…Štand je otvoren od 10 do 19 časova. Ovo će biti prilika da se ponovo sretnemo i družimo, a 9. marta na glavnoj bini imamo poseban program:

• od 12 do 12:30 časova Zlata VK i Danilo Milošev Wostok promovisaće strip "Život posle boga" koji je prošle godine objavio SKCNS. U promociji učestvuju autori i urednik izdanja Jovan Gvero

• od 16 do 16:30 časova predstavljamo izdanje "Prokleti ll" R. M. Gere u izdanju System Comics-a. U promociji, pored autora, učestvuju urednik izdanja Igor Marković i programski urednik SKCNS-a Jovan Gvero.

Sajam knjiga prati i Međunarodna izložba umetnosti “Art Ekspo“ koja se održava po 27. put, a paralelno sa tim događajima, 9. i 10. marta biće priređen i 18. međunarodni sajam obrazovanja „Putokazi".

Ulaz na sajmove je besplatan.

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..