Mini-sajam-knjiga-Vulkan-usceKao uvod u predstojeći Sajam knjiga, knjižara Vulkan će od 20. do 31. oktobra organizovati Mini Sajam knjiga u tržnom centru Ušće. U prizemlju biće postavljeni štandovi sa knjigama kako bi se mnogobrojni posetioci upoznali sa naslovima mnogih domaćih izdavača koji su pripremani specijalno za ovogodišnji Sajam knjiga.
Na mini Sajmu u tržnom centru Ušće između ostalih, biće predstavljen naslov NISI ONAJ KOGA ŽELIM, britanske autorke Aleksandre Poter koja će biti počasni gost izdavačke kuće Alnari tokom Sajma knjiga. Pored potpisivanja knjiga, Poterova će se družiti sa svojim fanovima i tokom mini Sajma u tržnom centru Ušće. Potpisivanje knjiga planirano je za četvrtak, 28. oktobar, od 18 časova.

Posebnu pažnju privući će nova izdanja popularne psihologije izdavačke kuće Mono i Manjana. Prvi put će se pojaviti knjiga MOŽEŠ AKO VERUJEŠ DA MOŽEŠ Normana Vinsenta Pila, autora bestselera MOĆ PODSVESTI. Pored ostalih izdvajamo i novu knjigu Endru Metjuza SREĆNI I KAD JE TEŠKO, čije prethodne knjige BITI SREĆAN i SLUŠAJ SVOJE SRCE već spadaju u klasike motivaconih knjiga...

U subotu, 23. oktobra od 13 časova Vesna Zakonović autorka hit knjige (NE) VERUJEM U LJUBAV družiće se sa svojim čitaocima i potpisivaće svoju knjigu, a čast nam je da najavimo da će proslavljena spisateljica Gordana Kuić svoje knjige potpisivati u sredu, 27. oktobra, od 16 časova. Pre samo nekoliko dana, izdavačka kuća Alnari objavila je BAJKU O BENJAMINU BARUHU i BALADU O BOHORETI autorke Kuić.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..