taitai 098Planirajte da sutra posetite KC GRAD i okusite deo bogate tajlandske kuhinje sa menija restorana THAI TIME, koji je nedavno otvoren u Beogradu u Njegoševoj 11.

 

U poslednjoj nedelji u godini pored standardnog Delikatesnog ponedeljka, KC Grad vas poziva
na EGZOTIČNI DELIKATESNI UTORAK kada će hranu spremati chef prvog autentičnog tajlandskog restorana u Beogradu - THAI TIME.

...........................................................................................................................


Reč Tajland u prevodu znači "Slobodna zemlja" ili "Zemlja slobodnih ljudi".
Ono što je zanimljivo je da Tajland nikada nije bio pod Evropskom kolonijalnom vlašću. Tajlandski narod je vekovima razvijao i usavršavao svoju jedinstvenu kulturu i hranu.
Glavni kuvar Tai Tajma, Duangnet Pinsanthia, rođena je u Koratu i učila je da kuva tradicionalne tajlandske specijalitete od svoje bake u Nakhon Ratchasimu u severoistočnom regionu Isana, delu Tajlanda koji je pod velikim uticajem Lao kuhinje. Porodični recepti koji se prenose generacijama spojili su u savršen sklad pet osnovnih ukusa: slatko, ljuto, kiselo, gorko i slano.
Tai Tajm je prvi autentični tajlandski restoran u Beogradu i u svom meniju nudi isključivo originalne ukuse tai kuhinje. Harmonija ukusa osnovni je princip svakog jela.

Intiman ambijent u samom srcu Beograda, na Cvetnom trgu u Njegoševoj 11, prijatno osoblje i pre svega autentični ukusi originalnih sastojaka tajlandske kuhinje, ono su što restoran Tai Tajm čini drugačijim i posebnim.

Tajlandska kuhinja kao savršen spoj vekovima starih uticaja istoka i zapada, pretočenih u originalna jela jedinstvenog ukusa, konačno je dostupna i u Beogradu.
 
Tai Tajm Restoran
Njegoševa 11 (u dvorištu)
telefon za rezervacije: 069 222 1 556

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..