stambolBeogradski hotel Park potpuno je renoviran a novi izgled hotela ukazuje da se radi o modernom gradskom hotelu. Kategorisan je sa tri zvezdice po internacionalnim standardima. U enterijeru dominiraju topli tonovi, moderan i sveden stil sa jasnim i čistim linijama.

 

Hotel Park raspolaže sa 127 funkcionalno opremljenih soba, od čega su 53 deluxe sobe i tri apartmana, restoranom, modernim kafićem, dve banket sale kapaciteta do 200 gostiju i podzemnim parkingom. U okviru hotela nalazi se i fitnes & velnes zona.

 

Pored udobnog smeštaja Park će ponuditi i novo gastronomsko iskustvo. Već samo ime glavnog restorana Continental budi prijatnu asocijaciju na tradicijonalno pripremljenu hranu proslavljenog šefa Stambola Geštamova, u čijim će kulinarskim veštinama moći da uživaju gosti hotela i svi drugi ljubitelji dobog ukusa.

 

Svakoga dana u ponudi su nova jela, a u okviru promocije „Šef Stambol Gestamov“ nalaze se sledeći specijaliteti: Stambolova mućkalica iz zemljanog suda, sarmica od zelja sa kiselim mlekom kakvu niste probali, bečka šnicla sa hrskavim krompirom, musaka od paniranih tikvica (utorkom i četvrtkom), lovačka šnicla sa pireom od krompira, vojnički pasulj sa junetinom i suvim mesom (ponedeljkom, sredom i petkom), teleći medaljoni u sosu od pečuraka, posni rižoto sa šumskim pečurkama i šarenim povrćem, pasta sa ukusom mora. Cena svih specijaliteta je 650 dinara.

 

U banket salama Garden&Forest kao i u restoranu moguće je organizovati sve vrste korporativnih i privatnih svečanosti. Koncept povezanih sala omogućava organizaciju skupova koji imaju objedinjene radne i protokolarne sadržaje.

 

Još jedna novina je i nesvakidašnje dizajnirani prostor kafea Parkić koji će predstavljati pravu modernu destinaciju za druženje uz probrana pića i lagane zalogaje.

 

Njegoševa 2

Rezervacije i prodaja: 011/364-03-85

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..