Posebno nam je zadovoljstvo da Vas ovaj petak pozovemo na posebno veče sa živom muzikom dueta »THE INVISIBLES« i ekskluzivnom promocijom i degustacijom rakije »SERBIKA«.


Duo »THE INVISIBLES« će vas povesti na jedinstveno muzičko putovanje kroz vreme, žanrove i epohe, kroz različite krajeve i jezike, izvodeći vrlo originalno kako kultne i manje poznate pesme nekih velikih izvođača i autora, tako i muziku onih koji će tek ostaviti svoj pravi trag, zajendno sa nekoliko svojih autorskih pesama. Raznolikost pažljivo biranog reportoara koji donosi savršena fuzija akustične gitare i jednog od najkvalitetnijih i najinteresantnijih vokala učiniće ovo neobično putovanje jedinstvenim i potpuno novim na našim prostorima.

Rakija »Serbika« je posebna priča...

Kušaćemo 54 i 12 godina staru rakiju Serbiku (šljiva)... Nešto što večina (ili niko) još nije imao priliku da proba...

Molimo vas da obavezno rezervišete svoje mesto mailom ili telefonom. Broj mesta je ograničen!

Kotizacija: 400 din.

Pored toga će to veče biti na specijalnoj ponudi za konzumiranje u lokalu ali po maloprodajnim cenama izbor nekoliko vrhunskih vina.

Kada: Petak 09.11.2012 sa početkom od 20:00h.

Gde: »Mala Toskana«, vinoteka i vinski bar, Kraljevića Marka 5, Beograd

A evo i podsetnika na jedno od prethodnih druženja sa "The Invisibles": OVDE 

Spremite se za fantastičnu atmosferu sa »The Invisibles« i vrhunske užitke sa rakijom »SERBIKA« i vrhunskim vinima... – Rezervišite svoje mesto na vreme!

Radujemo se skorom druženju sa Vama!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..