„Balkan Cheese Festival“, sedma po redu izložba autohtonih sireva Balkana biće održana 17. i 18. februara u prostoru partnera manifestacije,Doma omladine Beograda. Posetioci će moći da probaju retke i neobične vrste više od stotinu sireva iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Francuske, Italije i uživaju u uparivanju sireva sa vrhunskim vinima i delikatesima, kao i poslasticama sa sirom, a na ovom festivalu će po prvi put biti predstavljeni i zanatski hlebovi sa sirom. 

Radno vreme „Balkan Cheese Festivala“ biće od 10 do 20 časova u subotu i nedelju, a otvaranje manifestacije je u subotu u 11 časova.

Cena jednodnevne ulaznice je 250 dinara (uključuje degustaciju sireva i delikatesa na svim štandovima izlagača). Ulaznice su dostupne na biletarnici Eventima u Domu omladine Beograda.

Na festivalu će biti održane i kulinarske radionice sa sirom: radionica “Uživanje u siru i zdrava ishrana” koju realizuje Hrsko Cheese u subotu u 14 časova i radionica „La pasta Italiana“ restorana Eatalian u nedelju u 13 časova. Svečana dodela nagrada za najbolje sireve po glasovima publike je u nedelju u 18 časova.

Detaljnije informacije o manifestaciji mogu se naći i na stranici: www.facebook.com/IzlozbaSira

 

<<  Septembar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne